Ta bort och lacka om

Modet måste få ta sin plats, även i den vackraste våningen på anrika Östermalm. Men även om du inte tar ut de stora svängarna så kan du hålla golvet modernt genom en ny och mer passande lack.

En vägg som ser bra ut kan du tvätta och sedan måla om i en helt annan och ny färg. Men om du har ett lackat golv som du vill förnya färgen på, så är det alltid klokast att slipa det först. Därför har du bestämt dig för att anlita ett företag som utför golvslipning på Östermalm, innan du lägger på den helt nya och moderna lacken, som du har valt. Du passar på att göra om golvet när du ändå kommer vara på semester och kan ha som en extra välkomstpresent att komma hem till ett nytt golv. För själva golvet är egentligen mycket snyggt och gediget. Det är ju bara lacken som du har tröttnat på.

Ljust eller mörkt

När du slipar ett golv så får du en helt tom duk, som bara väntar på att bli målad. Du kan välja en lack eller en heltäckande färg, ifall du har ett parkettgolv. Men om du vill att det fina mönstret ska synas extra noga så är det en lack som gäller. Däremot kan du välja precis vilken nyans du vill. Kanske något som är ljusare än tidigare. Eller mörkare. Men du kan även välja en lack med någon slags brytning i en annan färg som önskas.