Så det går rätt till

Har du någonsin velat känna känslan av att slå sönder en vägg. Släppa lös din ilska och bara slå allt du kan. Kasta tallrikar och höra dem krossas mot väggen. Då kan rivning vara något för dig.

Det händer alla möjliga saker i Stockholm, under en promenad i stan kan man få uppleva mycket. De som står där ute och spelar musik för oss andra, att stanna upp och bara lyssna är så mysigt. Hur människor omkring oss rör sig, beter sig, bara det är intressant att se på. Vid ett ställe står där en stor samling människor, vid första blick ser det nästan ut som det hänt en olycka. Men de har de inte, det pågår rivning i Stockholm. Hur kommer det sig att det är så fascinerande att se på när saker rivs?

Erfarna gör jobbet

Att få testa att slå sönder en vägg själv på ett ställe som ska rivas hade varit så kul. Tills man hittar det får man nöja sig med att se på när andra gör det. De som arbetar med rivning har otroligt stor erfarenhet av det. Oftast görs det inte heller för hands utan det görs med hjälp av stora maskiner. Man behöver göra det kontrollerat både för att ingen människa ska bli skadad, men även för att mark och hus omkring inte ska ta skada. Funderar du på att köpa en tomt med ett förfallet hus, då är det inte värre än att riva det och bygga upp ditt drömhus.