Ny färg på parkettgolvet

Exakt vad tänkte du när du lackade golvet i djupaste mahognyfärg? Det kändes snyggt i något år men sedan har du bara gått och retat dig. Allt damm syns mycket tydligt och nu vill du byta färg.

Det som ser snyggt ut i ett magasin kanske inte känns så passande i ditt eget hem. Golvet på bilden är rent och nyss lagt, medan det du har där hemma ska stå ut med vardagens slitningar. Någon spiller vin. Ett barn bankar med legobitar. Hunden gör en rusning efter en fågel på fönsterblecket. Gästerna drar ut stolen utan att resa på sig. Ja, livet helt enkelt. Dessutom visar det sig att minsta lilla hundhår fullkomligt lyser på golvet. Och du har aldrig sett så mycket damm som när solen kikar fram och lyser på golvet. Vilken miss, helt enkelt. Men du vet att det är lätt och snabbt att göra något åt.

Boka slipning av golv

En golvslipning är aldrig så enkelt som när du bokar ett proffs på golvslipning i Täby. Du behöver bara säga vad du önskar dig, visa upp golvet vid ett kort möte, och sedan tar det inte lång tid innan du står där med ditt nya golv. Ett par år senare tänker du tillbaka på det golvet du en gång hade. Visst var det snyggt och så, men detta golv är också snyggt. Och så mycket lättare att rengöra, även om det inte kräver dammsugning precis varje dag. Så som det gamla golvet behövde.