Golvslipning Stockholm – nytt golv till ett lågt pris

Har du tröttnat på hur dina golv ser ut? Golven spelar en enorm roll i hur en bostad upplevs och nya golv kan skapa helt nya förutsättningar. Ett slitet golv kommer att påverka negativt och skapa en mörk, trist och ogästvänlig atmosfär – ett nytt golv däremot skapat luft, ljus och gästvänlighet. Dessutom höjer det övriga möbler och ytskikt också. Med nytt golv menar vi inte per se ett fabriksnytt sådant. Nej, i många fall kan man få ett nytt golv enbart genom en golvslipning i Stockholm. En sådan har enormt många fördelar.

Golvslipning i Stockholm har blivit populärt bland gemene man. Fler och fler privatpersoner har börjat inse att man inte behöver köpa ett nytt golv för att få ett golv att se ut som ett nytt. Genom att slipa bort det översta lagret och sedan applicera en ny ytbehandling så får man ett golv som vuxit färdigt, som har en patina och en egen personlighet och som – i många fall – är lagt med metoder som inte längre används.

Bra priser för golvslipning i Stockholm

Detta dessutom för en billig peng: pris på golvslipning i Stockholm är lågt och jämför man med ett nytt golv så handlar det om en bråkdel av kostnaden. En rimlig summa att nämna handlar om ungefär 250 kronor/kvm för en golvslipning – inklusive lackning – av ett parkettgolv. Vill man sedan ha exempelvis olja eller hårdvaxolja så blir kostnaden lite högre, men det handlar inte om mer än någon femtiolapp per kvm.

Dessutom så inkluderas en golvslipning i Stockholm i Rot-avdraget och det innebär att du som privatperson kan dra av 30% av den totala kostnaden för arbetet som läggs ner. Givetvis finns skillnader i pris och du som kund måste ta dig tiden för att undersöka företagen och deras offerter. Ta in så många sådana som möjligt så har du dels en bra bild av priset och dels också ett utrymme att förhandla med.

Dammfri golvslipning i Stockholm

En viktig sak att söka efter i samband med en golvslipning handlar om vilka slipmaskiner som används. Moderna slipmaskiner ger en möjlighet till en enklare resa. Dessa kan nämligen suga upp damm direkt i samband med slipningen. Äldre maskiner kräver mer arbete i form av täckning av springor, lådor och exempelvis byråer. Det är inte ovanligt att se att man flera veckor efteråt hittar slipdamm i exempelvis garderober – genom att välja en dammfri slipning så slipper man allt detta extraarbete. Vilket är värt att betala några extra kronor för.

Referenser är även det en viktig punkt att titta närmare på. Hur många nöjda kunder har företaget och hur kan du komma i kontakt med dessa? Genom att kontakta tidigare kunder så ges du värdefull information om företagets sätt att arbeta och vad du kan förvänta dig. Finns inga referenser? Vi skulle råda dig att fortsätta jakten på en professionell golvslipning i Stockholm. Saknas nöjda kunder så säger det en hel del, eller hur?

Publicerat den
Kategoriserat som Golv