Dränering i Stockholm kan väl inte vara så svårt

Att få vatten att rinna bort från en fastighet handlar inte bara om att dika ut lite grann, man måste göra det från grunden och det bästa är att anlita en firma som gör dränering i Stockholm.

Många barn älskar att leka med vatten. När man är vid stranden byggs det sandslott med vallgravar runt. I trädgården finns det kanske vattensamlingar som man kan tömma genom att skrapa fram en liten avrinning. Det är fascinerande att se hur vattnet söker sig fram.

Men har man nu den där vattensamlingen i trädgården,är det kanske inte så bra. Vattenpölar och lerig jord signalerar ju att vattnet inte rinner undan på rätt sätt. Risken är att det blir så mycket att det skadar huset. Då är det dags att kontakta en firma som leder bort vattnet på riktigt genom dränering.

Dränering innebär att man ändrar på djupet, tätar och får bort överflödigt vatten

De som arbetar med dränering har kanske också lekt i vattenpölar en gång. Men när de börjat arbeta med det så har de helt andra metoder. Kontaktar man en certifierad firma som gör dräneringsarbeten så kommer de först ut för att kolla på marken och på fastigheten. De gör grundliga undersökningar och fotograferar med värmekamera för att se om där finns fukt som inte kan ses med blotta ögat. Så får man en offert med ett fast pris och det grundliga arbetet kan börja. När allt är klart får man dokumentation med fotografier på vad som utförts och en garantisedel.

Publicerat den
Kategoriserat som Bygg